‘Het ziet er mooi uit, dat zorgt voor veel views’

‘Twaalf jaar geleden kwam ik erachter dat ik coeliakie heb. In de supermarkt werd ik niet blij van de glutenvrije opties, het was vaak duur en niet lekker. Toen besloot ik zelf aan de slag te gaan in de keuken. Een aantal jaar later begon ik mijn gerechten te delen op sociale media. Tegenwoordig geef ik mijn volgers ook een kijkje in ons privéleven, bijvoorbeeld door onze drie kinderen bij het bakken te betrekken. Dat vinden mensen leuk om te zien.

„Op doordeweekse dagen sta ik op om vijf uur, zodat ik wakker ben voor mijn kinderen dat zijn. Dan werk ik al mijn e-mails weg. Dat geeft me rust en ruimte voor de rest van de dag. Vandaag kreeg ik een e-mail van een vrachtwagenchauffeur van 65. Hij schreef: ik hoor net dat ik glutenvrij moet eten en ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Zo iemand geef ik dan advies.

„Ik probeer mijn gerechten zo kleurrijk mogelijk te maken. Deze crunchy carrot cake repen zijn niet alleen lekker, maar zien er ook mooi uit. Dat heeft er denk ik voor gezorgd dat de video zoveel bekeken is.”