Familieleden vinden lichaamsdeel van vermoedelijk slachtoffer explosie in Rotterdam

In het appartementsgebouw in Rotterdam waar afgelopen maandag een ontploffing plaatsvond, is woensdagmiddag een deel van een lichaam gevonden van vermoedelijk een van de vermiste personen. Familieleden van een van de slachtoffers zouden op eigen initiatief een zoektocht zijn gestart en op het lichaam zijn gestuit. De vondst werd gedaan in het bijzijn van een fotograaf van persbureau ANP en wordt door een van de familieleden aan de NOS bevestigd.

Op de door hem gemaakte beelden zijn treurende mensen te zien die kort na het aantreffen van het lichaam worden bijgestaan door hulpverleners te midden van het puin. Tegenover NRC wilde de Rotterdamse politie geen details vrijgeven over de gebeurtenissen. Later op de dag wordt volgens een woordvoerder verder gecommuniceerd over de zaak.

Vanwege instortingsgevaar beval de politie kort na de vondst de mensen die over de afgesloten hekken waren geklommen om de omgeving van het gebouw te verlaten. De autoriteiten kunnen zelf vanwege het gevaar het appartementencomplex in Rotterdam-Zuid niet betreden. Wanneer de zoektocht naar de drie vermiste mensen begint, wilde de politie niet kwijt. De explosie vond plaats in de garagebox van het appartementencomplex. De kracht van de explosie richtte grote ravage aan in de straat Schammenkamp.


Lees ook
Almir Hot hoorde hulpgeroep en rende de brand in

<strong>De explosie</strong> vond plaats op straatniveau waar verschillende bedrijfjes hun opslagruimte hadden. ” class=”dmt-article-suggestion__image” src=”http://nltoday.news/wp-content/uploads/2024/01/familieleden-vinden-lichaamsdeel-van-vermoedelijk-slachtoffer-explosie-in-rotterdam.jpg”><br />
</a> <dmt-util-bar article=